Utan ett ”case” (ett klassiskt lokaltidningscase är personen som – med namn angivet – står och pekar på ett stort potthål i marken och frågar när det ska åtgärdas) blir det inte mycket av en lokaltidningsartikel.
Sommarsemestern är slut för i år. Men fortfarande finns det tid att upptäcka nya platser. Kanske rent av åka på minisemester någon eller några dagar i närområdet medan sommaren går över i höst.
Trots att jag numera är medelålders och har spenderat mer tid med att arbeta på olika arbetsplatser än att gå i skolan, märker jag att jag fortfarande tänker på året på samma sätt som jag gjorde när jag gick i skolan.
Nej, man behöver inte arbeta hela tiden! I stället går det att gå på museum och se hur olika yrkeskategorier haft det genom åren. Här följer några tips på vad du kan göra på semestern så att du inte glömmer bort det dagliga brö… eh, kneget som ger dig ditt dagliga bröd.
Eftersom EM i fotboll pågår behövs det väl egentligen ingen distraktion i form av tv-serier och ny musik när regnet står som spö i backen under den kommande semestern.
Det svenska valdeltagandet i söndagens val till EU-parlamentet förväntas i skrivande stund landa på drygt hälften av alla röstberättigade. Det blir, med allra största sannolikhet, ett fall tillbaka jämfört med EU-valet 2019 då det svenska valdeltagandet var 55,3 procent.
Valet till EU-parlamentet engagerar inte på samma sätt som ett riksdagsval. Vad har skolorna för ansvar för att lära kommande generationer om arbetet i parlamentet?
Ikommentarsfälten till inlägg och artiklar online, publicerade av myndigheter, företag, tidningar och andra aktörer, råder ofta djungelns lag. Kommentarstrådar är lianer där internets Tarzan, Jane och Cheeta svingar sig mellan ämnen och argument.
Under vinterhalvåret längtar vi motorcyklister ständigt till våren och nu när den snart är här kom jag till att tänka på en händelse som utspelade sig en vårvinterdag för många år sedan.