För snart ett år sedan fick Malin Josefsson äran att starta upp och planera för Bryggan – ett café och bistro på ICA Maxi.
Malin Josefsson har jobbat inom restaurangbranchen i hela sitt yrkesliv. Hon arbetar nu som försäljningschef och har stora planer för Bryggan på ICA Maxi.
På Bryggan serveras frukost, lunch, korv, pizza och fika från eget bageri. Det kommer även finnas hamburgare och andra nyheter längre fram.
– Vi vill hela tiden utvecklas och jag bollar idéer med köksmästaren Mattias Vallin.
I köket använder de sig av bra råvaror och lagar all mat från grunden. Att minska på svinnet är också viktigt.
– Vi samarbetar med ICA och förvaltar det fina som finns i butiken.
Förutom all god mat tycker Malin att servicen och bemötandet mot kunden är jätteviktig.
– Vi har två fantastiska kockar samt ett team med kallskänkor, och servicepersonalen ger gästen den bästa servicen.
I dessa tider med Corona har de fått minska ner på sittplatserna som annars är 60. Och för att underlätta för dem som inte kan äta på Bryggan har de infört en helgkasse med 3-rätters meny.
– Varje vecka tar våra kockar fram en riktigt god 3-rätters meny som man enkelt kan värma upp hemma. Vi har även take away på hela vårt sortiment.
/PIA MAGNUSSON
Fisk – Kött
Segelbåt – Motorbåt
Hav – Sjö
Kaffe – Te
Kaka – Bulle
Namn: Malin Josefsson
Ålder: 36
Bor: Kärna
Familj: Sambo och två barn
Äter helst: Hemlagat
Ser på TV: Serier
Lyssnar på: Allätare
Viktigaste ägodel: Mobilen
Längtar efter: Att få umgås