Huvudkolumn

Publicerad 2018-08-14 15:49 Skriv ut Tipsa en vän
Tur skolan börjar snart
Tur skolan börjar snart

Hej alla läsare

Vad jag först tänker på är självklart bränderna som drabbat vårt område. Först Gossbydal och sedan Björkö. Känner oerhörd tacksamhet att inga människor omkom. Också fantastiskt att se hur människor ställer upp när det verkligen gäller. Hur som helst går saker att ersätta, inte människor.

Nu något helt annat. Innan sommarlovet skrev jag till ungdomar och bad dem visa hänsyn när de nu har vänt på dygnet. Det blev dåligt gehör på detta. Ett riktigt dåligt exempel är när en boende vid resecentrum ber ungdomar sluta med mopedåkande fram och tillbaka. En yngling tar då sin moped på bakhjulet för att kunna lysa mannen i ansiktet på sin balkong. En polispatrull kör förbi Maxi och ser en yngling köra på bakhjulet. Patrullen ger stopptecken men får ingen respons. Efter en stund får de syn på mopeden igen och även föraren. Han erkände och kontakt med förälder halv ett på natten. 

Från Hällsviks Bycenter samma negativa rapporter. Spelar basket till tre, fyra på morgonen. Kör moped och tutar. Det är ju vetenskapligt bevisat att hjärnan inte är helt utvecklad förrän i tjugofemårsåldern. Ni  som burit er illa åt och stört er omgivning har verkligen visat att det är sant. Varför kan inte ni föräldrar hålla barnen hemma på nätterna? Tur skolan börjar snart. Polisen har lite annat på agendan är vara barnvakt åt era barn.

Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS

Extrakolumn

Visit Öckerö 2019

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv