Huvudkolumn

Publicerad 2018-05-15 18:55 Skriv ut Tipsa en vän
Tänk efter före!
Tänk efter före!

Då är värmen här med besked. Med den följer ett större intag av alkohol. Eller vad sägs om att sitta i färjekön och dricka öl? Inget fel i det i och för sig. Om det inte var så att du var förare av bilen. 

Hej alla läsare!

Nästa var på öarna där färden slutade i en stolpe. Inte så konstigt med 1,48 promille. Körkortet indraget vilket inte hindrade föraren att köra dagen därpå.

Nästa festprissar hade ”hemma-hos-fest”. Efter mycket alkohol bestämdes ett möte med fem ö-pojkar. Mötet skedde i Amhult och det slogs rejält. Så rejält att både ambulans och polis fick komma till platsen.

Nu är det redan mycket folk på våra badplatser. Tänk på att det fortfarande är kallt i vattnet. Låt bli alkohol i samband med bad. Mannen som drunknade i Vallgraven förra veckan tänkte inte på det. Bara trettio år och hela livet framför sig. Så försök nu tänk efter före.

Just nu har vi en man inne på station som anmäler en stöld ur en företagsbil. Han har blivit av med elverktyg och mätinstrument till ett stort värde. Handverktyg ratas. Tjuven vet att det snart ligger nya verktyg i bilen och det blir ett nytt inbrott. Det enda som hjälper är att tömma bilen efter varje arbetspass.

Han som stal båtmotorer förra veckan hämtade sin skåpbil och stoppades i Torslanda. Utan körkort, avställt fordon och dubbdäck. Vi skrev ut böter  och gjorde anmälan. Tyvärr tror jag inte han betalar. Saknar bostad och stjäl båtmotorer. Det värsta är att han inte ser sig som tjuv. Det är hans yrke.

Nu ska vi till Torslanda och ha hastighet och nykterhetskontroll. Resultat och plats får ni veta nästa vecka.

Njut i solen!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

Extrakolumn

Visit Öckerö 2018

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS